Spring Summer SALE!

2-3-4 juni kids sale DEN HAAG! Reserveer hier je tijdslot
9-10-11 juni kids sale HOUTEN! Reserveer hier je tijdslot

Home Kinderkleding Badkleding Zwembroeken

Zwembroeken

Filteren
De blitste zwembroek

Iedere jongen houdt ervan. Een heerlijke duik nemen op vakantie of gewoon lekker zwemmen bij het lokale zwembad. Bij deze leuke activiteit hoort natuurlijk ook de perfecte zwembroek. Bij PINC ben je aan het goede adres voor de perfecte boys zwembroek.

Een zwembroek is alleen fijn als hij perfect zit en aansluit. Wij van PINC hebben daarop gelet door alleen de beste zwembroeken te verkopen van topmerken die hier verstand van hebben zoals Nike, Sundek en O’Neill.

In ons assortiment hebben wij zwembroeken in de allerkleinste boys maat 50 t/m maat de grootste jongens in maat 176. Voor de kleinste jongens onder ons begrijpen we dat een zwembroek goed moet passen, ook met een luier eronder. Daar hebben Sundek, Petrol Industries en House of Jamie rekening mee gehouden zodat ook deze zwembroeken jouw kleine jongen passen.

Wij vinden dat een zwembroek helemaal niet saai hoeft te zijn. Vandaar dat ons assortiment uit zwembroeken voornamelijk bestaat uit toffe kleurtjes en motiefjes. Van gestreept tot camouflage en van oranje tot groen, we verkopen het allemaal.

Wij van PINC/Sale weten hoe vervelend het kan zijn als je net dé perfecte zwembroek wil kopen voor jouw jongen, maar er op dat moment geen sale is. Vandaar dat wij al onze zwembroeken het hele jaar door verkopen met korting. Hoe tof is dat! Zwembroeken verkopen wij met kortingen tussen de 40% en 60%, zodat jij nooit te veel betaalt.