Spring Summer SALE!

2-3-4 juni kids sale DEN HAAG! Reserveer hier je tijdslot
9-10-11 juni kids sale HOUTEN! Reserveer hier je tijdslot

Home Meisjeskleding Jassen Zomerjassen

Zomerjassen

Filteren

Zomerjassen meisjes

Shop Meisjeskleding – PINC Sale hier de leukste zomerjassen voor meisjes met heel veel korting

Wie kijkt er nou niet uit naar het moment dat de zomerjassen weer uit de kast kunnen en de winterjassen er weer in? Dit is het moment dat ieder kind weer wat meer begint te stralen en het buitenspelen kan beginnen.

Bij PINC/Sale vind je de leukste zomerjassen voor meisjes in alle soorten en maten. Naast een zomerjas zoals we die allemaal kennen, kun je ook heel goed een blazer of jeansjasje als zomerjas gebruiken. Op die manier kun je er elke week weer net een beetje anders uitzien!

Vind samen met je dochter de zomerjas die bij haar past. Probeer hem
daarna leuk te combineren met een shirt, rokje of broek om helemaal klaar te zijn voor een perfecte zomer met hopelijk mooie zonnige dagen in het vooruitzicht.

Kijk bij de vestjes van in panterprint van House of Jamie met maat 56/62 of een roze jas van Cars Jeans met maat 92. PINC/Sale biedt ontzettend veel leuke zomerjassen aan van de beste kinderkleding merken. Neem een kijkje bij jouw favoriete merk dat het best bij jouw kind past om de mooie dagen goed te beginnen!

PINC/Sale biedt meer dan 50 hippe kinderkleding merken aan om jouw kinderen er hip en verzorgd uit te laten zien. Juist de veelzijdigheid in ons merkenpakket gecombineerd met onze hoge kortingen maakt dat
je bij PINC/Sale altijd kan slagen!

Er is elke dag weer iets nieuws te ontdekken, we voeren namelijk elke dag nieuwe artikelen in.
Omdat we veel sample-collecties verkopen, kan het voorkomen dat er van een bepaald artikel maar 1 maat beschikbaar is. Je hebt dan echt een uniek item te pakken!