De eerst volgende sample sale kids is in Rotterdam, klik hier voor meer info

Home Baby deLuxe

Filteren

Over Baby deLuxe

Baby de Luxe is een super schattig merkje voor de allerkleinsten zonder veel toeters en bellen. Daarom zijn de kleertjes van Baby deLuxe gemaakt van lekker zacht teddystof en fijn stretchkatoen. De pasvorm van de kleertjes blijft mooi doordat deze perfect om het lichaam zitten. Ook bevat de kleding geen labels, omdat deze irriteren op het gevoelige babyhuidje. Daarom staat alle informatie erin gedrukt.

Baby de Luxe staat bekend om zijn eenvoudige en handige snap-on button. Dit is een koordje met drukknoop waaraan je een speentje vast kunt maken. Dit zit op bijna alle kleding van dit toffe merk. Op deze manier heb je altijd en overal een speentje bij de hand. Mocht je baby geen speentje willen, is dit koordje gemakkelijk van het item te verwijderen.

Wij van PINC Sale zijn hartstikke trots dat wij dit fijne merkje bij ons mogen verkopen. De collectie van PINC Sale bestaat vooral uit basic artikelen zoals  rompertjes, broekjes, vestjes en shirtjes. De Baby de Luxe kleding heeft een zachte kleur, hierdoor is alles lekker makkelijk met elkaar te combineren. En dit allemaal met 70% korting! De Baby de Luxe kleding is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m maat 68. Dit merkje moet jij in de kast van jouw baby’tje hebben!

Waar wacht je nog op?

Shop BabydeLuxe bij Pinc Sale, altijd met hoge korting!