De eerst volgende sample sale voor dames en/ of kids is met de wintercollectie en start eind augustus.

Home Hust & Claire

Filteren

Over Hust & Claire

Hust & Claire is een Deens kinderkledingmerk – opgericht in 1984 door Anders Hust. Hust & Claire is gemaakt voor kinderen. Dit merk maakt kleding waarin kinderen kunnen spelen, plezier hebben en er goed uitzien. Dat betekent geen irritante naden, krassende stoffen of onpraktische knopen. Ze ontwerpen en produceren voor kinderen – op kinderwens.

De visie van dit merk is om het voor ouders gemakkelijker te maken om betere kleding voor hun kinderen te kopen. Kinderkleding wat comfortabel is om te dragen is één ding, maar het moet ook visueel aantrekkelijk zijn voor kinderen en het moet onder acceptabele omstandigheden en met het milieu in gedachten worden vervaardigd.

Naast de fijne reguliere collecties van dit merk, vervaardigen zij ook elk seizoen een ‘Luxury Basics’ collectie. Deze collectie bestaat altijd uit de meest luxe materialen, zoals merino wol, bamboe en zijde.  De items voelen heerlijk zacht, warm en luxe aan.

Alle wol is afkomstig van schapen die op een veilige en verantwoorde manier zijn geschoren. Dit merk accepteert niet dat schapen zonder verdoving kunnen worden geschoren en leveranciers mogen alleen gecertificeerde mulesing-vrije wol kopen. Naast wol vind je ook een selectie van Hust & Claire bamboe artikelen, verkrijgbaar in een veelheid aan stijlen en kleuren.

Onze collectie bevat hele leuke rompers, broekjes, jurkjes, rokjes en nog veel meer. De kleuren die worden gebruikt voor de kinderkleding zijn makkelijk met elkaar te combineren. Zo kun je het perfecte setje samen stellen voor jouw kindje! De maten van onze collectie gaan van 44 t/m 140.

Shop Hust & Claire bij Pinc Sale met korting!