De eerst volgende sample sale kids is in Enschede, klik hier voor meer info

Home Like Flo

Filteren

Over Like Flo

Like Flo (eerder bekend als Dress Like Flo) is een mega populair kinderkledingmerk. De collecties zijn zo ontworpen dat je het eindeloos kan combineren. Alle kinderkleding van dit merk matcht perfect met elkaar. Outfits uitzoeken was voor de kleine nog nooit zo makkelijk en leuk!

Met deze kinderkleding kun je je helemaal uitleven. Het kledingmerk is niet bedacht op de tekentafels, het idee komt vanaf de winkelvloer. De kleren van dit merk zijn om lekker in te spelen en ravotten, en heerlijk eigenwijs. Like Flo staat voor ongecompliceerd, leuk, meisjesachtig met een touch en bij PINC Sale natuurlijk betaalbaar!

Als kind wil je het liefst zelf elke dag je eigen kleren uitkiezen. De kleding van dit merk is daarom zo ontworpen dat alle items mooi met elkaar te combineren zijn. De kinderkleding van dit merk is kleurrijk en divers, zodat je volop kunt mixen ’n matchen voor verrassende outfits. Alles mag en kan.

Wij zijn bij PINC Sale heel erg bij met de kinderkleding van dit merk. Vooral het kleurgebruik en de verrassende details maken de collectie tot één van onze favorieten. Neem snel een kijkje voor de leukste jurkjes, jassen, truien en vesten.

De maten lopen van 86 tot en met 164, dus van peuter tot tiener kan je jouw kleine of grote meid geweldig aankleden.

Shop Like Flo altijd met korting, bij PINC Sale