Spring Summer SALE!

2-3-4 juni kids sale DEN HAAG! Reserveer hier je tijdslot
9-10-11 juni kids sale HOUTEN! Reserveer hier je tijdslot

Home Raizzed

Filteren

Over Raizzed

Bij het Nederlandse merk Raizzed gaat het erom dat iedereen de kans moet krijgen om zich te uiten.

De Raizzed-collectie bij PINC Sale is gebaseerd op Urban Street-kleding, waarmee kinderen zich altijd kunnen uiten en outfits kunt kiezen die het beste bij hen passen.

Elke stijl tot in het kleinste detail ontworpen. Van de kleurrijke collectie op onze webshop word je toch meteen helemaal vrolijk! De kinderkleding van dit merk bevat stoere stijlen, gemaakt met de perfecte pasvorm voor kinderen van 2 tot en met 16 jaar.

De denimcollectie bevat een full colour palette met verschillende wassingen, variërend van donkerblauw en midden blauw tot zwart en grijs. Elke denimstijl is vernoemd naar een coole stad en helpt je om je unieke look te laten zien. Naast jeans biedt PINC Sale streetwear jacks, sweaters en T-shirts van Raizzed in gedurfde kleuren en strakke, edgy stijlen.

Wij zijn bij PINC Sale super trots om de collectie van dit kledingmerk te mogen verkopen. Zelf zijn wij ook fan van het merk. Wij hechten veel waarde aan kinderkleding dat kinderen een uniek gevoel geeft. Een Raizzed-set is de perfecte basis voor een zelfverzekerde look die je het gevoel geeft de wereld aan te kunnen.

Waar wacht je op?

Shop Raizzed bij Pinc Sale, altijd met korting!