De eerst volgende sample sale kids is in Enschede, klik hier voor meer info

Home Tumble 'n dry

Filteren

Over Tumble ’N Dry

Tumble ’N Dry is een Nederlands kinderkleding merk, gestart in 2007. Ze hebben  de ambitie om stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding te ontwerpen voor actieve, coole kids in de leeftijd van 0 – 15 jaar. De collectie bij PINC Sale bevat dus zowel babykleding, als jongens en meisjeskleding.

Kids en ouders die blij worden van een goede mix van ‘stoer en modieus’ kunnen helemaal losgaan bij onze collectie die met veel zorg en aandacht voor detail ontworpen wordt. De gehele collectie kinderkleding van dit merk heeft voor iedereen wat. Een Tumble ’N Dry winterjas of een Tumble ’N Dry jurk?

Voor jouw kindje zit er bij PINC Sale altijd wel iets tussen.

De kinderkleding volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste fashion trends en is tegelijkertijd lekker comfortabel en draagbaar. Wij zijn super blij dat we deze collectie elk seizoen weer mogen binnen krijgen. We willen ouders en kinderen elke dag blij maken met deze collectie. Wij bij PINC Sale zorgen ervoor dat de prijs van deze kwalitatieve ontwerpen en comfortabele, duurzame materialen altijd betaalbaar blijft.

Bij dit merk wordt er veel aandacht besteedt aan het verduurzamen van de productieketen en de bedrijfsvoering. Daarbij staan het milieu, dierenwelzijn en veilige arbeidsomstandigheden hoog op de agenda. Ze werken samen met producenten die arbeidsrechten en een goede werkomgeving belangrijk vinden en die een aantal belangrijke voorschriften hanteren. Zo vinden zij het belangrijk dat er sprake is van een veilige en ethische werkomgeving in de fabrieken waarmee gewerkt wordt.

Are you ready to tumble?

Shop dit leuke merk bij Pinc Sale, altijd met korting!