Elke dag nieuwe items online! Shop hier jouw nieuwe items!

Home Tygo&Vito

Tygo & Vito: zwembroek green

Filteren
Tygo & Vito: zwembroek green
-57%
Zwembroek
 22,99
 10,00
Tygo & Vito: zwembroek orange
-57%
Zwembroek
 22,99
 10,00
Tygo & Vito: Zwembroek neon Yellow
-57%
Zwembroek
 22,99
 10,00
Tygo & Vito: Sweater 'Girls Do It Better' - Army
-60%
Sweater
 39,99
 16,00

Over Tygo&Vito

Op zoek naar betaalbare en stoere jongenskleding? Yes, kom maar op met de zomer! Tygo&Vito is er helemaal klaar voor. Dit nieuwe jongensmerk staat garant voor comfortabele en fashionable kleding voor jongens van 2 t/m 10 jaar. Het kan zijn dat je nog nooit van Tygo&Vito hebt gehoord. Het bestaat namelijk nog niet zo heel lang. Een paar jaar geleden zijn de eerste collecties uitgekomen.

En het merk is meteen enorm populair. De huidige collecties kenmerken zich door kleur en de relaxte look. De items zijn veelal gemaakt van zachte sweatstoffen die heel comfortabel dragen. En welke opgroeiende jongen wil dat nou niet? Maar ook zijn er goed zittende jeans en shirts in mooie prints. De verschillende items combineren makkelijk met elkaar zodat je steeds een verrassende set kan samenstellen.

Have fun, be active & feel comfortable! Zo luidt de slogan van Tygo&Vito. De collecties van dit merk zijn vrolijk en makkelijk te dragen. Bovenop dat het een betaalbaar merk is bieden wij bij PINC sale de toffe items natuurlijk met extra korting aan!

Van zwembroek tot hoodies, bij Tygo&Vito zit je altijd goed. Shop de leukste collectie van Tygo&Vito daarom altijd vanaf 50% korting bij PINC sale!

Tygo&Vito steunt SOS kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.