As weekend is de Mega magazijnleegverkoop in Eindhoven! Reserveer nu je timeslot hier

Home Over PINC Sale

Over ons

B.Nosy jurkje

Over ons

PINC Sale is een sample sale organisatie en verkoopt kinder- en dames collecties van bekende merken met heel veel korting.
Deze collecties verkoopt Pinc Sale normaal gesproken tijdens grote sample sale events, maar nu dat door het corona virus even niet kan verkopen we ook een gedeelte van de collectie online.

Pincsale is opgericht door Barbara Castelein in 2005. Barbara begon in haar woonkamer met avondjes voor vriendinnen. Dit liep op een gegeven moment zo goed dat ze besloot een pandje te huren en het professioneler aan te pakken. Inmiddels organiseert Pinc Sale grote sample sales voor kinderen en dames in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Breda.
Tijdens deze sales verkoopt Pinc meer dan 25 verschillende bekende merken met hoge korting.
7 jaar geleden is de vrouw van Barbara, Jennifer Vervoord, ook in het bedrijf gekomen. Door het samen te doen is Pinc Sale uitgegroeid tot een begrip met duizenden vaste klanten die graag iedere keer weer terug komen voor de leuke collecties met korting.

In Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Breda organiseren we diverse sample sales op uitnodiging. Dit alles met 40% tot 60% korting. Als je wilt weten wanneer de eerstvolgende sale in Amsterdam of Rotterdam wordt georganiseerd, meld je dan hier aan voor de gastenlijst.

Onze winkel in Amsterdam

Ruysdaelstraat 58
Amsterdam