Elke dag nieuwe items online!

Home Samplesale dameskleding

Samplesale dameskleding

Tijdens de grote samplesale events van PINC Sale shop je de mooiste en nieuwste damesmerken direct met 50% korting.

PINC Sale verkoopt voor dames alleen de aller nieuwste samplecollecties, dus geen oude collectie maar echt de collectie die nu in de winkel hangt. PINC Sale kan dit direct met korting verkopen omdat het samples zijn. De samples zijn vaak maar in 1 maat, maat small. Maar sommige merken ‘samplen’ ook in een maat medium, hierdoor is er ruime keus.

In onze winkels kun je lekker rustig shoppen en passen. In de paskamer staan onze super stylistes die je met elke fashionvraag kunnen helpen.

Bij PINC Sale vind je geen dozen op de vloer of andere rommel, alles wordt netjes gepresenteerd. Alle merken hangen we in shop-in-shops, zo heb je meteen een goed overzicht waar je wil kijken voor jouw favoriete merk.
De merken die tijdens de damessale verkocht worden zijn o.a.: Alix the Label – Fabienne Chapot – Aaiko – Penn & Ink – 10DAYS – Herzen’s – By Bar – Modstrom – CostaMani – Be Pure – Diadora.

De samplesales voor dames (en kindjes) zijn om de enkele weken in ons mooie pand in Amsterdam. Het adres in Amsterdam is Ruysdaelstraat 58, 1071 XE Amsterdam.

Schrijf je in voor de sale via onderstaande link, en shop jouw wintergarderobe compleet!

https://calendly.com/pincsale/sample-sale-dames-wintercollectie-2021?month=2021-11

Wil je weten wanneer er een samplesale voor dames bij jou in de buurt is? Laat je emailadres achter op onze gastenlijst en je wordt uitgenodigd voor de volgende sale. We beloven je dat je niet teleurgesteld wordt! Schrijf je hier in

http://pincsale.nl

Sale