Elke dag nieuwe items online! Shop hier jouw nieuwe items!

Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de winkels vinden?

De samplesales voor dames en kindjes zijn om de paar weken in ons mooie pand in Amsterdam. Het adres in Amsterdam is Ruysdaelstraat 58, 1071 XE Amsterdam. Sample sale events 

Op dit moment hebben we geen vaste panden in Rotterdam en Brabant, maar zodra we daar weer sales gaan organiseren laten we het natuurlijk meteen weten.

Wanneer is de eerstvolgende sample sale?

Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Schrijf je hier in

Verkopen jullie echt de nieuwste collecties?

Ja, tijdens de damessales van PINC Sale verkopen we voor 90% alleen de aller nieuwste collectie. Dus in september verkopen we de herfst / winter collectie en in februari beginnen we met de nieuwe spring / summer collectie. De overige 10% zijn leuke merken met collectie van vorig seizoen met 50 tot 60% korting. Voor de kindjes hebben we ook de allernieuwste samplecollecties in specifieke maten, en die vullen we aan met collectie van vorig jaar.

Welke maten verkopen jullie?

Wij verkopen voor kids meestal maat 50 t/m 176 en voor dames hebben we veel maat S en M maar hier zitten soms ook grotere maten tussen.

Hoe kom ik op de gastenlijst?

Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt. Schrijf je hier in

Hoe kan het dat jullie zoveel korting geven?

Wij kunnen onze collecties met zoveel korting verkopen omdat het de samplecollecties van de merken zijn. Omdat dit vaak maar in 1 maat is, zijn de collecties wat minder geschikt voor ‘gewone’ winkels, waardoor de korting lekker hoog is.

Wat zijn samples?

Elk groot merk produceert samples voor de inkopers van grootwinkelbedrijven en/of boetieks. Samples zijn voorbeelditems die in de showroom van de merken worden gepresenteerd, zodat de artikelen ingekocht kunnen worden. Tevens worden de samples soms gebruikt voor fotoshoots en modeshows. Omdat niet alle samples ook echt geproduceerd worden voor het grote publiek, zitten er tussen de samples bij PINC Sale ook unieke items die niemand anders heeft.

Kan ik ook ruilen?

Helaas is ruilen niet mogelijk, omdat we echt een samplesale zijn en niet dagelijks open. Pas dus alles even aan voordat je tot aankoop over gaat. Artikelen die gekocht zijn op onze webshop kunnen wel geretourneerd worden.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons met cash met pin én met creditcard betalen.

Heb ik tickets nodig om naar PINC Sale te komen?

Nee, voor onze sales heb je géén kaartjes nodig! Wel vragen we je om je aan te melden via onze Calendly. https://calendly.com/pincsale/sample-sale-dames-wintercollectie-2021

En voor de aankomende Kidssale kun je deze link gebruiken: https://calendly.com/pincsale/kids-sale-winter-collectie-amsterdam