Elke dag nieuwe items online!

Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over PINC in 1 overzicht.

Waar kan ik de winkels vinden?

Bekijk alle informatie over onze winkels, van adres tot openingstijden. Sample sale events

Wanneer is de eerstvolgende sample sale?

Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Verkopen jullie echt de nieuwste collecties?

Ja, Pinc Sale verkoopt voor 90% alleen de aller nieuwste collectie. Dus in september verkopen we de herfst / winter collectie en in februari beginnen we met de nieuwe spring / summer collectie. De overige 10% zijn leuke merken met collectie van vorig seizoen met 50 tot 60% korting. Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Welke maten verkopen jullie?

Wij verkopen voor kids meestal maat 50 t/m 176 en voor dames hebben we veel maat S en M maar zitten hier soms ook grotere maten tussen.

Hoe kom ik op de gastenlijst?

Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Hoe kan het dat jullie zoveel korting geven?

Wij kunnen deze collectie met zoveel korting verkopen omdat het de sample collecties van de merken zijn. Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Wat zijn samples?

Samples zijn de voorbeeld items die in de showroom van de merken worden gepresenteerd. Tevens worden de samples soms gebruikt voor foto shoots en modeshows. Omdat niet alle samples ook echt geproduceerd worden, zitten er tussen de samples bij Pinc Sale ook unieke items die niemand anders heeft. Meld je aan voor onze gastenlijst en je hoort als eerste wanneer er weer een nieuwe sale aankomt.

Kan ik ook ruilen?

Helaas is ruilen niet mogelijk, omdat het echt een sample sale is. Pas dus alles even aan voordat je tot aankoop over gaat. Artikelen die gekocht zijn op onze webshop kunnen wel geretourneerd worden.

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons met cash met pin én met creditcard betalen.

Heb ik tickets nodig om naar PINC Sale te komen?

Nee voor onze sales heb je géén kaartjes nodig! Wel vragen we je om jezelf altijd even op ‘geïnteresseerd’ te zetten in het desbetreffende Facebook event:-)