We hebben momenteel een zomerstop ☀️

Home Vingino

Filteren

Over Vingino

Vingino maakt kleding waarin elk kind er cool uitziet en zich zelfverzekerd voelt. De combinatie van de beste denimstoffen en vintage invloeden geven de kleding een stoere en relaxte look. Sinds de oprichting in 2001 zijn ze super snel uitgegroeid tot een bekend merk dat kinderkleding te bieden heeft voor elk kind, van babykleding tot jongens en meisjeskleding. 

Bij Vingino is men pas tevreden met het beste van het beste en natuurlijk het beste voor ieder kind. Daarom kunnen wij bij Pinc Sale met trots zeggen dat de kleding van dit merk er niet alleen geweldig uitziet, maar ook nog eens heel erg lang meegaat. Hoe fijn is dat? De kleding van dit merk is sterk genoeg voor elk avontuur, groot of klein.

Bij Pinc Sale is deze collectie 1 van de grootste collecties die we aanbieden op de webshop. Je kunt de totale look shoppen als je wil, van Vingino ondergoed tot Vingino winterjassen, in onze webshop vind je het allemaal. De collectie van dit merk is voor zowel jongens als voor meisjes.

De Vingino sweaters en truien in onze webshop zijn er in allemaal verschillende kleuren. Een ruime keuze dus! De kleuren die dit merk gebruikt voor deze sweaters en truien zijn geïnspireerd door de natuur. Vingino heeft altijd weer iets nieuws te bieden. Wij bij Pinc Sale zijn continu bezig met het updaten en aanvullen van de collectie van dit merk. En natuurlijk is al deze kinderkleding te koop met heel veel korting, zoals je gewend bent!